OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Jsme GDPR ready ...

 

Ochrana dat našich zákazníků pro nás byla vždy na prvním místě. Požadavky na ochranu osobních údajů a dat jsme proto splňovali už dříve než 25. května 2018. Naše účetní kancelář je zaregistrována Úřadem pro ochranu osobních údajů pod číslem registračním 00053331 a jsme registrovaným zpracovatelem citlivých údajů. Veškeré zpracovávané údaje tímto u nás podléhají režimu podle zákona 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Od 25. května 2018 plníme Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

Ξ analýza procesů

Provedli jsme kompletní analýzu interních procesů, provedli interní audit i analýzu rizik. A to jak z pohledu správce, tak zpracovatele dat.

Ξ revize smluv a podmínek

Zrevidovali jsme všechny smlouvy a doplnily body, které pokrývají problematiku ochrany osobních údajů a blíže specifikují náš vztah správce – zpracovatel. Uzavřeli jsme Zpracovatelské smlouvy.

Ξ pověřenec pro ochranu osobních údajů

Jmenovali jsme interního pověřence GDPR, který monitoruje naše nakládání s osobními údaji, provádí interní audity, podílí se na školení pracovníků a celkové řízení agendy ochrany dat.

 


 

Zásady zpracování osobních údajů podle nařízení EU 2016/679 (GDPR) 

GDPR u našich firem - další informace zde:

 

Marek Rotschein  ROTSCHEIN s.r.o.